Feest voor Bureau Pimpelmees!

Een jaar geleden zat ik bij de Kamer van Koophandel en vloog de pimpelmees uit. Vandaag vier ik het eerste verjaardagsfeest van Bureau Pimpelmees. En dat doe ik met veel blijdschap en dankbaarheid!

Ik kijk terug op een prachtig jaar met mooie gesprekken in mijn eigen praktijkruimte en begeleidingstrajecten op basisschool De Octopus in Zwolle. En ben blij dat ik een zzp-klus van 9 maanden mocht doen als ambulant begeleider bij het Expertiseteam van de Twijn. Geweldig om deel te mogen uitmaken van zo’n leuk Twijnteam.

Mijn rugzak is verder gevuld met kostbare ontmoetingen en met nieuwe kennis en ervaringen. Ook door trainingen en cursusdagen die ik heb gevolgd. Momenteel volg ik de prachtige opleiding ‘Omgaan met Verlies’ bij Land van Rouw, een opleiding over omgaan met verlies, liefde en rouw. Het zorgt voor een ontdekkingsreis in mijn eigen leven en een onderzoek van mijn eigen verliespad. Mijn wens is dat deze opleiding mijn eigen basis mag verstevigen en ik voor een ander van betekenis mag zijn bij verlies en rouw.

Terugkijkend op het eerste Bureau Pimpelmeesjaar was het een jaar met veel genietmomenten. Maar daarnaast waren er soms ook lastige zaken. Er waren momenten dat ik me bewust onbekwaam voelde of door een leerkuil ging. Dat is geen fijn gevoel en toch is het erg leerzaam. Het hoort er allemaal bij als je nieuwe wegen inslaat en op onbekend gebied komt. Gelukkig voel ik mijn eigen rugzak vol kostbaarheden steeds meer, dat helpt bij spannende stappen.

Vandaag vier ik feest. En geniet al terugkijkend van de weg die ik heb afgelegd en verheug ik me op wat gaat komen. Wil je een keer meevliegen met de pimpelmees: je bent welkom!