Talenten hotspot in de bibliotheek

In de Stadkamer, de bibliotheek van Zwolle, hebben ze een speciale talenten-hotspot gemaakt. Een geweldige idee en ook zeker een aanrader voor andere bibliotheken. Op een tafel liggen talentboeken en je kunt een QR-code scannen en komt dan op een pagina met informatie over talenten.

Zeg nou zelf: daar voor het rode gordijn is het toch een prachtige plek om in gesprek te gaan over talenten. Dat gebeurt ook wel in de bibliotheek, ze organiseren soms pop-up talentgesprekken. Maar nu staat er geen tafel voor een talentgesprek. Ik heb goed nieuws: die tafel is er wel in de praktijkkamer van Bureau Pimpelmees!

Wil je meer weten over talenten en wat ze kunnen betekenen? Ben je nieuwsgierig naar jouw unieke talenten of heb je andere vragen waarover je eens in gesprek wilt gaan: je bent van harte welkom.

Waarom is het duidelijk krijgen van je talenten zo ontzettend belangrijk? Talent zien wij als een activiteit waar je blij van wordt, waarbij je de tijd verliest en je energie krijgt. Als je meer werkt vanuit je talenten zorgt dat voor veerkracht. Dat geldt voor kinderen, voor jongeren, voor volwassenen. Het geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om meer te floreren. En het geeft je kennis over welke omgeving jou helpt om meer plezier en energie te krijgen. En juist als je te maken hebt met ingewikkelde taken en opdrachten is het fijn om die met inzet van je talenten beter te kunnen uitvoeren.

Op www.bureaupimpelmees.nl staat meer informatie. Je kunt ook gerust vrijblijvend contact opnemen als je vragen hebt. Ik hoop je te zien voor een (talent)gesprek!

Ook hier lees je meer over talenten https://stadkamer.nl/zwolle-kiest-voor-talent